kantorenpark gelderse poort, arnhem

Verhuur van kantoorruimtes, flexwerkplekken, kantoorunits

keurmerk veilig ondernemen

Kantoor huren in Arnhem?

meer info >>
mail ons
Initiatief Green Business Club Gelderse Poort is gestart!
 • De Vereniging Kantorenpark Gelderse Poort heeft met de gemeente Arnhem het plan uitgewerkt om het kantorengebied Gelderse Poort gestructureerd te verduurzamen door kansen voor zowel huurder als verhuurder te signaleren en te benutten. Green Business Club NL, als professionele organisatie met ervaring op o.a. de Zuidas Amsterdam, is hiervoor gevraagd onze Vereniging hierbij te begeleiden en heeft hiervoor, gefinancierd door gemeente Arnhem, opdracht gekregen.

  In vogelvlucht leest u hieronder wat een Green Business Club is en wat zij kan betekenen voor Kantorenpark Gelderse Poort:

  Wat:
  De Green Business Club (GBC) is een organisatie die samen met lokale participanten (huurders, eindgebruikers, verhuurders en gemeente van een bepaald gebied) duurzame initiatieven initieert en implementeert.

  Waarom:
  De Green Business Club biedt een platform aan de participanten om kennis te delen en zich gezamenlijk te richten op concrete projecten en initiatieven die waarde toevoegen aan de verduurzaming, kwaliteitsverbetering en bedrijfsvoering van een bepaald gebied. De projecten hebben betrekking op thema’s als duurzame energie, mobiliteit, waterberging, vergroening, afvalscheiding en sociale duurzaamheid.

  Hoe:
  De oprichting van GBC Gelderse Poort wordt gefaciliteerd door Green Business Club Nederland (GBC NL). GBC NL neemt de oprichting van GBC Gelderse Poort op zich waarbij nauw wordt samengewerkt met de Vereniging Kantorenpark Gelderse Poort en gemeente Arnhem. Het gezamenlijke doel is om een succesvolle GBC in Gelderse Poort neer te zetten met voldoende aangesloten bedrijven in het betreffende gebied.

  Begin 2018 zal Eline Kik van Green Business Club NL de bedrijven gevestigd op Kantorenpark Gelderse Poort nader informeren en uitnodigen voor een presentatie “Green Business Club Gelderse Poort”. In de presentatie zal verder worden ingegaan op nut en voordeel van een lokale Green Business Club en natuurlijk het Plan van Aanpak.

Keurmerk Veilig Ondernemen werkt!

Zichtbaar resultaat is geboekt door het Projectteam Keurmerk Veilig Ondernemen bij het upgraden van de publieke ruimte. Recentelijk is namelijk de belijning van het wegdek en de witte vakindeling van de oversteekplaatsen van een nieuwe coating voorzien. Zebra’s en belijning zijn weer toekomstbestendig gemaakt en daarmee is de algemene uitstraling van het kantorenpark zichtbaar verbeterd. Dank aan het projectteam!
Nieuwsbrief
Elk kwartaal komt er een nieuwsbrief uit van kantorenpark Gelderse Poort. U kunt zich hiervoor inschrijven door uw e-mail adres achter te laten in kader onder aan de pagina of via onderstaande link de meest recente versie downloaden.

DOWNLOAD HIER DE PDF VERSIE>>
Renschdael Groep koopt oud-Delta Lloyd-kantoor Arnhem
 • NL D&P Property 10 (First Sponsor) heeft kantoorgebouw Ooyevaarsnest aan Rijksweg-West 2 in Arnhem verkocht aan Gelrepark bv. Ooyevaarsnest wordt grotendeels lang-jarig aan Delta Lloyd verhuurd. De verkoper, een groep beleggers onder leiding van The First Sponsor Group Limited uit Singapore, heeft het object eind 2015 in een kantorenbeleggingsportefeuille gekocht van Delta Lloyd.

  Achter Gelrepark gaan Renschdael Groep en Dutch City Development schuil. Het gebouw heeft een totale bruto vloeroppervlakte van 38.500 m2 en 665 parkeerplaatsen. Deze liggen gedeeltelijk in de parkeergarage onder het complex. Het gebouw uit 1997 ligt op een zichtlocatie aan de A325. De komende tien jaar willen kopers het gebouw als kantoor verhuren. Daarna leent het gebouw zich qua opzet en aantal beschikbare parkeerplaatsen voor herontwikkeling. Mogelijke functies zijn overheidsdiensten, hotel, zorg of wonen met zorg. Renschdael Groep is een belegger in vastgoed en ook ontwikkelaar. Dutch City Development is een landelijk opererende gebieds- en opstalontwikkelaar die voor eigen rekening en risicowoningen, kantoren en mixed-use projecten realiseert. De verkoper werd bij deze transactie begeleid door CBRE en Cushman & Wakefield. De Vereniging Kantoreneigenaars Gelderse Poort waardeert het lidmaatschap van de Renschdael Groep.

GLASVEZELNETWERK

Gelderse Poort is voorzien van een glasvezelnetwerk! Met een aansluiting op dit open netwerk kunt u supersnel communiceren, uploaden van bestanden gaat alleen via glasvezel net zo snel als downloaden. Steeds meer applicaties en systemen communiceren via internet. Met deze digitale infrastructuur kan elke aangesloten onderneming binnen de Gelderse Poort zich onderscheiden en zich verzekeren van betrouwbaar en stabiel internet.

STIKKERBUILDING / RESTAURANT DE BUUTPLEK
 • Gerenommeerd architect Marco van Veldhuizen heeft Stikkerbuilding volledig gerenoveerd. De entree heeft een industriële look gekregen. Stikkerbuilding biedt mooie werplekken in een omgeving waar je je thuis zal voelen. Bij De Buutplek @ Stikkerbuilding kun je de hele dag terecht voor o.a. lekkere cappuccino’s, homemade taarten en verse broodjes. En wil je een meeting in een van de moderne vergaderruimtes van Stikkerbuilding? Dan zorgt De Buutplek voor heerlijke lekkernijen.

  • MAKKELIJK BEREIKBAAR
  • GRATIS PARKEREN
  • KANTOORRUIMTES VANAF € 199,- P/MND
  • GLASVEZELNETWERK
  • TOPFACILITEITEN
  • LUNCHFACILITEITEN
Kantorenpark Gelders Poort