kantorenpark gelderse poort, arnhem

Verhuur van kantoorruimtes, flexwerkplekken, kantoorunits

keurmerk veilig ondernemen

Kantoor huren in Arnhem?

meer info >>
mail ons
Ondernemen op de Gelderse Poort biedt exploitatie voordelen dankzij speciaal voor het kantorenpark geselecteerde preferred suppliers waarvan de kwaliteit in uitvoering is bewezen en de prijsstelling de ondernemer gegarandeerd voordeel biedt. Wij stellen graag aan u voor;
Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Nederrijn Schoonmaak!
  • Nederrijn Schoonmaak werkt vanuit een regionale gedachte. Door korte communicatielijnen zijn wij flexibel en intensief betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit wordt versterkt door de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen.

  • Verder kenmerkt de organisatie van Nederrijn zich door de drie B’s: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Bekwaam, omdat Nederrijn mensen in huis heeft die hun vak beheersen. Daarnaast is iedereen binnen de organisatie zich bewust van zijn of haar verantwoordelijkheden zodat de betrokkenheid bij ieders taak groot is. Ongeacht of het nu om operationele of administratieve werkzaamheden gaat. Tenslotte is het de betrouwbaarheid die als een rode draad door de Nederrijn organisatie loopt. Afspraak is bij Nederrijn ook daadwerkelijk afspraak.

    Met meer dan 30 jaar ervaring is Nederrijn Schoonmaak uitgegroeid tot een professionele schoonmaakorganisatie. Natuurlijk staan wij voor wat betreft de reguliere schoonmaak ons mannetje. Ook voor de Gelderse Poort! Wij kennen het kantorenpark goed en willen u graag exclusiviteit aanbieden.

    Als huurders/gebruikers van de Gelderse Poort bieden wij u een exclusief voordeeltarief, neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met john.van.veenendaal@nederrijn.nl of via
    06-54271757.


binnenkort meer bedrijven in dit voordeelgebied
  • Hier zullen snel meerdere bedrijven volgen…

  • Hier zullen snel meerdere bedrijven volgen…
Kantorenpark Gelders Poort